Onze kwaliteit geborgd

Voor ons is klantwaarde leidend voor de kwaliteit die wij bieden. Daarom krijg je van ons nooit te uitgebreide adviezen en juridisch jargon maar heldere bruikbare adviezen. Jouw organisatie is ons vertrekpunt, dat is voor ons kwaliteit.

Vanzelfsprekend houden wij onze inhoudelijke kennis op peil.

Al onze adviseurs zijn CIPP gecertificeerd. Dat betekent dat ze examen voor het certificaat hebben afgelegd en dat ze na het examen ook scholing moeten volgen om hun kennis te updaten.

Wij zijn lid van het Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming (NGFG).  Het NGFG is de beroepsvereniging voor FG’s, maar ook voor privacy officers en andere privacy experts. Door het organiseren van bijeenkomsten, zoals themadagen en kennisnetwerkbijeenkomsten draagt zij bij aan de kennisborging van de leden.

Wij zijn lid van de International Association for Privacy Professionals (IAPP). De IAPP is een internationale organisatie die als doel heeft privacy professionals en organisaties te helpen de risico’s van data verwerking te managen en te beperken.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

En ontvang vier keer per jaar het belangrijkste privacynieuws.

Wat klanten zeggen

Testimonial

"Nico van DePrivacyGuruheeft onze organisatie compliant aan de AVG gemaakt en is sindsdien externe Functionaris Gegevensbescherming. Daarmee hebben we hebben we op dit gebied goede kennis in huis tegen acceptabele kosten".
Evangelische Hogeschool
"DePrivacyGuru zorgt er voor dat onze klanten op een efficiënte wijze voldoen aan de AVG. Daarbij hebben zij de hands-on mentaliteit die past bij het MKB".
"Een aantal van onze klanten zijn op een deskundige manier geholpen om te voldoen aan de AVG. Daarbij begreep DePrivacyGuru snel hoe de organisatie in elkaar stak en gingen vanuit daar aan het werk"
Jan Schaap
Bridge IT

Casussen

Recente projecten